Alternativ julemusikk i år?

Multiinstrumentalisten Mathias Eick er et av mine nyere musikalske bekjentskap. Hvis du vil møte denne karen kan du lete på NRK nett-TV under serien “To og en ipod”. hvor han møter Tine SkolmenArtige innslag som fanger Mathias fra han som meget ung musiker deltok i barneprogram på NRK og frem til dagens utgave som en av landets lovende, yngre jazzmusikere. Men når det er sagt, er han nok ukjent for de fleste av oss som ikke frekventerer de miljøene jevnlig.

I år har Mathias sammen med Pasha Hanjani og Ertan Tekin fra henholdsvis Tyrkia og Iran, gitt ut en juleplate som heter Tre Vise Menn. Denne kan du finne frem til ved å klikke på denne linken, og her kan du lytte til smaksprøver. Du finner også et innslag på youtube ( med tilhørende svak lydkvalitet).

Plata er gitt ut på Kirkelig Kulturverksted og kan være et interessant møte med worldmusic (hvis du ikke allerede er der……)

Leave a Reply