Handlekraft

Så har han vært her igjen, olje- og energiminister Terje Riis- Johansen. Mannen, som foruten å være bonde, også har svart belte i svadapreik, kan nå klart mistenkes for å være skaptrønder. Han tråkker jo ned    dørstokkene våre opptil flere ganger hver uke. Men, egentlig er det vel rollen som brannslukker for de rødgrønne som holder han i gang som en evighetsmaskin. Oppslutningen om AP i Nord-Trøndelag falt med 11 % etter vinterens effektive demonstrasjon av regjeringens handlekraft, og med så lite nedbør som vi har i denne landsdelen kan slike ulmebranner fort utvikle seg.

En av min barndoms gåter lød som følgende; “hvem er det som går og går og aldri kommer til døra”. Den gang var det klokka. I dag er det desverre Terje Riis-Johansen.

Det første jeg gjør nå, når jeg reiser tilbake til Oslo, er å intensivere evalueringen av situasjonen nå i vinter“, sier Terje Riis-Johansen til media dagen etter sin siste visitt. Se en gang til på hva som er hans viktigste budskap, så forstår du hvorfor regionsdirektør Merete Storødegård uttaler at “dette er prat, prat og atter prat”. Hun sier videre at hun ikke ser at det fremkommer noe nytt i dag i forhold til det som er sagt de siste 10 til 15 årene.

Vel, Terje Riis-Johansen, hold deg hjemme bak pulten din da for pokker, dersom det kun er snakk om å intensivere en vurdering. Selv har jeg god erfaring med å sitte et par minutter lengre på dass dersom noe skal evalueres. Prøv å ta et tak du også!!

I går håndhilste Terje på Natur og ungdoms 8 representanter ved ankomsten til byen. Håndhilste på hver enkelt, mens kameraene dokumenterte. Ja, jeg forstår at dette krever sin minister. Det er nok det han kaller å vise handlekraft, og som jeg kaller å utøve luftpolitikk. Du vet hva det vil si å spille luftgitar? Ha en rødgrønn torsdag du også!

One thought on “Handlekraft”

Leave a Reply