Tid for makeup!

Det er bare å erkjenne; de aller fleste bloggere er jenter/damer i alderen sminkestart – klimakteriet, med tyngdepunkt på den yngste del av skalaen. Videre er klær, mote, kropp, sminke og “så kule venner jeg har”, hovedsaken i disse bloggene. Ikke så rart kanskje så lenge over 75% av unge norske jenter oppgir shopping som hovedinteresse. Grøss! Her er det med andre ord ingen grunn til å se fremtiden lyst i møte, gutter.

VOE kaller hun seg, 14 åringen fra Hønefoss som er Norges mest leste blogger med opp til 70.000 lesere daglig.  Akkurat i dag kan jeg lese at hun skal kjøpe seg ny Mac i morgen, at hun klarer å gå ned i spagat (dokumentert med bilder) og at hun har tatt et bilde av seg selv mens hun ventet på å bli hentet. Om bildet sier VOE selv:  “Synes jeg så sykt kul ut”. .. Og hvis du scroller litt lengre nedover på siden hennes kan du se henne avbildet på badet, iført et håndkle og kamera. Ja, hun er jo 14 år allerede, og slikt selger. VOE har blitt rikskjendis og har opptrått på seminar med ministre, må vite.

Mange mediekommentatorer har prøvd å forklare fenomenet rundt tenåringsbloggerne som har mere besøk enn mange regionale nettaviser. “Voe er nemlig den kule venninnen. Hun du selv aldri får når du er 14”, skriver Per Kristian Bjørkeng i Aftenposten. Bloggere som Voe kalles ofte for «rosa bloggere», og de mest populære har en ikke ubetydelig inntekt av skriveriene sine. VOE har engasjert pappa og mamma som økonomiansvarlige, fotograf osv. Nesten som i min egen redaksjon, med andre ord.

Uten ambisjon om å løfte meg fra 400 lesere og opp på VOE’s nivå, inspirerer dette til å gjøre et forsøk, i det minste.

Og i dag får du derfor vite at jeg har pusset tennene, har hatt normal avføring, og at jeg har startet med vår-makeupen. Mine favoritter når det gjelder makeup akkurat nå, er disse:

Mitt basissortiment.

(Det er verdt å merke seg at på samme måte som VOE, skriver jeg ALDRI om produkter jeg ikke selv liker å bruke).

Turtles Rubbing er nærmeste som en pealingkrem, og er dritfin å bruke dersom lakken er matt og uten glød. Black Chrome, også fra huset Turtle, er uimotståelig for bumperne, mens Sonax’n bruker jeg når jeg trenger en ornd’tlig refresher oventil. Med Autoglym Superresin som en avslutning, eller skal vi si som prikken over i’en, er jeg selv kjempefornøyd med resultatet, og vet at jeg trykt kan møte alle vennene mine uten å føle noen skam for utseendet på bilen.  Autoglym kan forresten med fordel også beholdes på om natten.

Håper dette ble en opptur for dere som leser bloggen? Har du annen favorittmakeup du vil fortelle om, så send en kommentar.

Nå lurer jeg på dette med bilde fra badet…. Vil det også være populert hos mine lesere?

Leave a Reply