Sånn går no dagan……

Smerter har jeg ikke hatt mye av i livet, det skal innrømmes. Det virker som om mine har stått på en konto et eller annet sted og forrentet seg.

Her går det fortsatt i en evig berg- og dalbane med smerter som opptrer rundt omkring, bare det er et ledd eller to på stedet. En ny behandling hos kiropraktikeren onsdag har gitt en positiv effekt (jeg er jo født optimist), men det koster! Rart det der, smertene kommer etter 1 – 2 døgn etter behandlingen, og da er man værre enn før behandling. Så også idag. Har derfor måttet gjøre tilpasninger. Sko uten lisser, klær uten knapper, lar skjegget gro, elektrisk tannbørste, ost uten ostehøvel osv osv.

Så måtte Finnmarksturen avlyses. Helt utenkelig at jeg skal bli sterk nok i hendene til å kunne ratte  4 tonn bil, 180 mil alene, allerede om 12 dager. Vel, vi får se hva som skjer. Akkurat nå er fokus å bli kvitt smertene.

Den eneste som synes å trives akkurat nå er løvetanna. Jeg tror den har forstått at akkurat denne våren representerer jeg ingen stoooor trussel.

(enda 2 timer til jeg kan ta mere smertestillende………..)

Leave a Reply