Fin avslutning på januar måned.

Siste januar fortoner seg grå og regntung fra en stakkar, tilårskommen blogger.
I helga var det den store hagefuggeltelledagen, men mildvær og regn gjorde at det ihvertfall i min hage ikke var flere enn at jeg rakk fint å telle de uten å måtte be de forholde seg rolig slik at jeg ikke mistet oversikten. Et par skarve dompapper og et snes gråtrost er ikke mye å rope høyt om for en som bærer fuglefrø i 25 kgs sekker til gards. Heldigvis hadde egypterne noe på hjertet slik at man fikk lindret TV-abstinensen uten å måtte ty til MGP-stimuli.

Søndag kveld merket jeg at NRK’s “Hvem tror du at du er?” nok har satt sine spor også hos meg. I og med at riksarkivet ikke var åpent, startet jeg ut i facebookverdenen, og i løpet av et par minutter fant jeg igjen en tremenning jeg ikke hatt kontakt med på ca. 50 år. Et par timers hyggelig chatting senere konkluderte jeg med at du verden, det var blitt en trivelig dame. Faktisk langt mere interessant å “prate” med nå enn sist. Heldigvis må jeg vel kunne tillate meg å si, da hun på det tidspunktet vel var sånn cirka 2-3 år.

I dag, mandag, holdt jeg på å tråkke i en hundebærs, klarte akkurat å styre unna en søledam, og i tillegg oppdaget jeg at jeg har tråkket på noen ømme tær. Det vil si, det er via denne bloggen at jeg har tråkket til. En NRK-medarbeider har meldt seg inn i min glade leserskare, og det er kjempekoselig.

Hun skal vite at jeg følger henne så ofte jeg kan når hun er på lufta, og som oftest til stor glede. At bloggen i dag har hatt en meget bra statistikk for “antall klikk” gjør det hele ekstra artig. Så nå har vi etablert ny konstellasjon; jeg kommer til å fortsette å lytte til henne, og jeg er nokså sikker på at hun fremover vil lese hos meg. Visste ikke at man kan nå så langt med en enkel blogg som denne.

Sannelig ble det en fin avslutning på januar i år.

En fortsatt fin dag til alle lesere!

Leave a Reply