La oss be!

En litt sen oppstandelse i dag førte til at NRK’s morgenandakt åpenbarte seg i radioen på badet, samtidig med at jeg foretok min morgenrenselse. La meg like godt innrømme det; det er ikke så alt for ofte jeg hører Guds ord. Det nærmeste jeg kommer er vel når jeg møter et gudsord fra landet, selv om det blir stadig lengre mellom hver gang. Det også.

Men, tilbake til radiopresten som kastet litt glans over min renselse i dag. Her ble jeg, midt i et par gode drag med min Gillette Fusion, velsignet med en bønn for VM på ski! Det hadde jeg slett ikke ventet, så jeg kvakk litt til, men heldigvis uten større følgeskader.

Ikke vet jeg om det var den gode Gillette Fusion HydraGel for Ultra Sensitive Skin Shaving Gel (enda godt vi har selvbetjeningsbutikker), eller om det var enda høyere makter som lot sin miskun over meg, men jeg kom da fra det med relativt små kostnader til plaster.

Etter å ha sluttført mitt morgenrituale, begynte jeg å tenke på at det er vel ikke lenge før selv prester begynner å bli ihuga idrettsupportere. Det skulle tatt seg ut at de begynte å gå med supporterutstyr, snakket om sport fra sin høye prekestol eller hadde et supporterflagg hengende utenfor presteboligen. Eller enda verre, prioriterte en høytidsstund på en idrettsarena fremfor sine prestegjerninger, når de hadde fri.

Nei, dette må jeg innrømme var en litt skremmende opplevelse. Kanskje kjerka er i ferd med å bli et sted også for meg?

Leave a Reply