Hvor ligger problemet i Frp?

Så har vi vært der igjen. Frp har fått seg en ny nesestyver, og denne gangen er det ikke Søviknes, men en ny kronprins som har tatt for seg av det han oppfatter som livets goder.

Det er noe rart ved dette partiet. Selv har jeg til tider ikke problemer med å identifisere meg med partiets politikk. Det være seg både lokalt og sentralt. Men så er det menneskene da. Eller partiets politikere. Eller skal en se på det som noe fortrøstningsfullt ved at de så til de grader viser seg å være nettopp mennesker.

Søviknes er allerede nevnt, og nå ble vi virkelig kjent med Trond Birkedal. Tidligere hadde leder av justiskomiteen, Per Sandberg, en av de mere minneverdige opptredener på Stortingets talerstol, sånn midt i julebordsperioden. Lokalt her jeg bor, har vi opptil flere tillitsvalgte som har pådratt seg til dels strenge straffer for kriminalitet. Den som  de siste dagene har stått frem i media og “frontet” FrP i forbindelse med de siste skandalesakene, nestleder Per Arne Olsen,  ble etterforsket i en korrupsjonssak i Tønsberg. Fremskrittspartiets tidligere gruppeleder i Gjøvik, Hans Petter Nikolaisen, ble dømt til elleve års fengsel for drap på sin ekssamboer.

Jeg velger å ikke gjøre listen lengre. Jeg tror mitt poeng er forstått. Jeg finner mye god politikk, men jeg tør ikke stemme på politikerne.

Hvis Siv Jensen undrer seg over hvorfor hun aldri kan bli statsminister, politikken til tross, kan kanskje følgende historie, fortalt av min tannlege på et tidspunkt hvor jeg følte at munnen min var en av de dyreste byggeplasser i regionen, gi henne et par idéer

En ansatt i et firma som leverte support til it-brukere, hadde gjennomført mye feilsøking, testing, forsøk på restart, og annet som hører faget til. Alt uten vesentlig fremgang. Etter en intern rådslagning ble man enige om å melde følgende forklaring tilbake til kunden. ” Vi har endelig klart å finne hvor problemet sitter. Det synes å være mellom tastaturet og kontorstolen”

Det er veldig greit å ha mage som er stor nok til at tannlegen kan se at du ler med han, selv om det råder unntakstilstand i munnregionen 🙂

Leave a Reply