Forsinket aprilsnarr !

Medlem av bystyret i Trondheim,  Svein Otto Nilsen, har klart det kunsttykke å lure Adresseavisen til å ta inn et innlegg, i dag 5.april, om at bystyrerepresentantene har en ordning hvor de kjører gratis gjennom den forhatte bomringen i Trondheim.

I dag har bl.a. byens varaordfører, Knut Fagerbakke, nærmest med gråten i halsen, rast over denne “helt uakseptable handlingen” fra en av byens kjente politikere, fordi “folk kunne jo tro på dette”.

Nå i tastende stund, har byens ordfører, Rita Ottervik, entret NRK’s lokalkanal, og redegjort for alle de tiltak de har satt i gang for å nå ut via media, raskest mulig, for å få folk til å forstå at dette slett ikke er sant. Greit å se at kommunen får testet sitt beredskapsopplegg når det gjelder kommunikasjon i kritiske situasjoner.

Jeg har så vidt vært inne på temaet tidligere. Det er kommunevalg om noen ganske få kalendersider.

Selv bare koser jeg meg med oppstandelsen. En ting er at Svein Otto Nilsen går ut og skaper artighet, ja til og med glede, rundt et slikt ømt punkt for de rødgrønne i stiftstaden. Det som burde bekymre Ottervik og Fagerbakke er at Trondheims befolkning faktisk er i stand til å tro dette om bystyrepolitikerne! Hvorfor det mon tro?

Jo da, det våres. Enda er det bare noen skitne gule løvetenner som glefser mot sola. Snart kommer Blåveisen, men til til høsten er nok kun det grønne og det røde som er tilbake av 2011. Året da store deler av araberverdenen sluttet rekkene. Lurer på om de har mange bomringer der også?

Hjertelig takk Svein Otto!

Leave a Reply