Ferierefleksjoner 5

Vet ikke om det er meg det er noe spesielt ved, men jeg er skrudd sammen på en måte som gjør hjernen til en høyst personlig underholdningsavdeling, med svært lange åpningstider. Så også i agurktiden.

Det er et faktum at Norsk rikskringskastning ikke er for hele riket, hvilket gjør at man i desperasjon klarer å rote seg bort i en nærradiostasjon. Jo, de finnes fortsatt. Nærradiostasjoner med slunkne budsjett, kan være et funn for et observant øre.

radio-for-car-2167269_960_720

I dag ble jeg forrunt en halvtime med noe som på min radio fremstår som Radio BO (Bø) og den gledet meg bl.a. med reklame for et lokalt kjøpesenter. Dette kjøpesenteret håper tydeligvis på å profilere seg som “hjemmekoselig”. Derfor følgende budskap over eteren:

“Hos oss er det hjemmekoselig. Her finner du ikke bare flotte butikker, men også sittegrupper og hjertestarter”.

Koselig det!

Underholdningsavdelingen, dvs de som var på jobb, jublet, og dagen ble ikke dårligere av at NRK, da jeg kom ut fra radioskyggen, presterte følgende perle: De møter seg selv i speilet. Kanskje greit det, hvis køen blir for stor i døra?

– og enda er det mye igjen av dagen————

 

Leave a Reply