Ikke bare lett å være hund.

Spanjolene oppleves som jevnt over glade i sine hunder, selv om hundeholdet her fortoner seg nokså annerledes enn det vi er vant til i Norge. Enkelte hunder reker rundt på frilabb, og ser ut til å ha det helt konge. De innfødte er på hils med disse, og hundene er så fortrolige og trygge på omgivelsene sine, at de knapt utveksler en mine med tobente vesener der de tripper rundt i gatene.

Men en ting har de til felles med sine nordiske brødre og søstre. De skal absolutt markere sitt revir. Spesielt gjelder det også her for gutta.

Her er en kanarisk tilnærming til problemet. Vannkanner på stadig flere løfte-på-poten-plasser.

Lurer på hvor lang tid det tar før virkningen gir seg? Og en ting til. Hvorfor gul farge på vannet? Nei, jeg TROR ikke det duIkke lett å være hund tenker. Fargen er nok tilsatt. Og da igjen, hvorfor. Hundene er kanskje ikke fargeblinde her nede?

Leave a Reply